Pzt - Cts / 09:00 - 18:00
|
bilgi@winsell.com.tr
|
0 (216) 325 75 17
Pzt - Cts / 09:00 - 18:00
|
bilgi@winsell.com.tr
|
0 (216) 325 75 17

Winsell’den Haberler

Winsell Online Yemek entegrasyonu ile  Migrosyemek ve  diğer online yemek platformlardan gelen siparişleri, telefon ve web sitenizden aldığınız siparişleri tek ekrandan kolayca yönetebilirsiniz
Devamını oku
Winsell VUK. 507 entegrasyonu tamamlandı. GİB tarafından hazırlanan 507 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile bankalar, elektronik para kuruluşları, ödeme kuruluşlarınca, yeni teknolojik gelişmelere uygun olarak fiziki POS cihazları gerektirmeyen ödeme yöntemleri sunulurken, mal ve hizmet satışlarına ait bedellerin tahsilatı ile mali belgelerin elektronik ortamda oluşturulmasıyla ilgili “satış, tahsilat ve e-Belge” uygulamalarının Hazine ve Maliye Bakanlığınca yetkilendirilen kurum ve kuruluşlar tarafından mükelleflere sunulmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
Devamını oku
  Kurye paketi teslim aldığı anda adisyon üzerinde basılı barkodu okutarak teslim alır. Böylelike kuryelerinizin hangi müşterilere pakete gittiğini, paketi ne zaman aldığını, takip edebileceğiniz bir uygulamadır. Ayrıca kuryenin üzerinde paketlerden ne kadar ücret alındığı ve bunların hangi ödeme şekilleri ile ödendiği tutulmaktadır. Böylece kuryeleriniz üzerindeki hesapları almak kısa süre içinde bitecek ve büyük bir iş yükünden kurtulacaksınız.
Devamını oku
Winsell ile sevkiyat süreçlerinizi dijitale taşıyın… İrsaliyenizi hızlıca düzenleyerek müşterinize ulaştırın, gelen ve giden irsaliyelerinizin takibini kolaylıkla yapın.
Devamını oku
1 2 3